Uw terrasoverkapping financieren met rente aftrek vanaf € 50,- bruto per maand! • Terras optimaal

Uw terrasoverkapping financieren met rente aftrek vanaf € 50,- bruto per maand!

Voor meer informatie over het financieren van uw overkapping staan wij u graag te woord.

Bel 0162-741 471 of vul het contactformulier in.

Langdurig genieten.                                                                                                                                                                                                                                                                Een kwalitatief hoogwaardige overkapping van Terras Optimaal is zo gemaakt dat u er langdurig plezier van kunt hebben.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Wij geven op alle overkappingen (excl. de Deponti overkappingen) 10 jaar garantie.

Financier uw terrasoverkapping voordelig.
Momenteel is het niet altijd mogelijk om de aanschaf van een terrasoverkapping geheel zelf te financieren.

Een terrasoverkapping kunt u ook via onze partner financieren. Tegen een aantrekkelijk vast laag bedrag per maand kunt u genieten van uw droomoverkapping.

Uniek is dat u dit maandbedrag helemaal zelf bepaalt!

Het aanvragen van een financiering gaat als volgt te werk. U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij terrasoptimaal.nl voor een complete terras overkapping. Daarna melden wij u aan bij onze partner voor krediet advies en neemt de krediet adviseur binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. De kredietaanvraag wordt na een persoonlijk gesprek beoordeeld. Nadat de financiering is geregeld kunt u via ons uw terrasoverkapping aanschaffen en kunt u genieten van uw droom overkapping.


Rente is aftrekbaar!
Wist u dat de rente van deze lening, als het een eigen woning betreft, volledig fiscaal aftrekbaar is!

U kunt al genieten van een terrasoverkapping vanaf € 50,- bruto per maand, waarbij de terrasoverkapping volledig wordt afgelost.